Hovden Fjellstoge

På Hovden Fjellstoge setter vi matopplevelsene i fokus. Vi er opptatt av å skape hyggelige stunder rundt bordet med menyer forankret i lokale tradisjoner og råvarer. I Familierestauranten frister vi med en sesongvariert a la carte meny, samt spennende buffeter, kveldsmenyer, viltaftener og andre konseptkvelder. I Grillstoga legger vi alt til rette for selskaper litt utenom det vanlige, og for utendørs matopplevelser står både vår Gapahuk og Lavvo klar.
Vi tar i mot både små og store selskaper, og er opptatt av at kvalitet på mat og service skal gi deg en god og trygg opplevelse når du inviterer gjester hjem til oss.

I 2010 ble Hovden Fjellstoge tildelt kvalitetsstempelet Norwegian Foodprints av Innovasjon Norge i samarbeid med Norges Bondelag og Hanen. For å bli en godkjent Norwegian Foodprints-bedrift er det strenge kriterier som må oppfylles. Her legges det vekt på at maten er laget fra grunnen av, bruk av norske og lokale råvarer og gode lokalkunnskaper om mat og retter.

Kjøkkensjef Trond Skjeie har lang erfaring med å tilberede mat fra naturens spisskammers, noe som gjennspeiles i våre menyer.
Velkommen til bords på Hovden Fjellstoge!


Hovden Fjellstoge
Lundane
4755 Hovden i Setesdal
T 37 93 95 43

© Setesdal Regionråd. Fotograf: Marit Simonstad Kvaale.
Nettsida er utvikla av Tress Design

^