Hovden Alpin Lodge

Hovden Alpin Lodge er et naturlig samlingspunkt på Hovden; et sted der folk treffes til lunsj, middag, afterski og fest.
Anlegget er en fjellgård bygd i med tradisjonsrik lafteteknikk. Stedet er lagt strategisk tilrette og fungerer som et knutepunkt, uavhengig om man driver langrenn, alpint, telemark eller snowboard.

Hovden Alpin Lodge har en unik beliggenheten midt i alpinbakken og flott utsikt over skianlegget og Hovden skilandsby. Den store terrassen like utenfor vil gjøre opplevelsen spektakulær.

Hovden Alpin Logde vil ligge høyt og luftig, og omtrent på toppen av Setesdal. Her kan du nyte et glass vin og en bedre middag med utsikten fra hele 1175 høydemeter ned mot Hartevassnutane, Hovdenuten og Hartevatnet.

Vi serverer nydelig lunsj og middag i uformell stil, men med fokus på lokale råvarer.

Lunch
Ski in Ski out
Lodgens unike beliggenhet midt i skibakken gjør det enkelt og stå på ski, nesten helt inn i restauranten. Fra klokken 11.00 serverer vi varme boller og hjemmelaget kakao. Vår lunsjmeny består av populære retter som f.eks. Lodge-burger, salater og dagens gryte.

Middag
» Det sosiale måltidet». Tiden da hver og en bestiller sitt er forbi. På borden står fat, skåler og fjøler fylt med genuine smaker fra Setesdal, som du deler med vennene dine. Mestparten av råvarene blir hentet fra lokale leverandører.

Kveld/nattklubb
Etter 22.00 går middagen over til. I de store helgene og i ferietider har vi DJ og underholdning. I høytalene spilles musikk inspirert av det glade 80-tallet, resultatethar blitt en fusion av electronisk Disco blandet med ukjent pop i et sivilisert tempo.
Åldersgrense: 23år

Cocktailbaren
Når du kommer inn gjennom dørene møtes du av en storslagen entre, høyt i taket med den godt bevarte fjellfølelsen. Vi har flere koselige sofagrupper hvor dere kan nyte av en eller flere deilige drinker fra vårt barkart. Her finner du ett stort utvalg av både klassiske og innovative cocktails.
Vi ønsker og lage alt fra grunnen og har ett stort fokus på lokalprodusert og økologisk. Alle våre cocktails lages av økologiske sitroner og økologisk sukker. Vi lager våre egne bitters og har egne purèer og alltid ferske frukter og grønnsaker i våre cocktails.

www.hovdenalpinlodge.no


Hovden Alpin Lodge
Skisentervegen 155
4755 Hovden i Setesdal
T 37 93 94 01
posti@hovdenalpinlodge.no

© Setesdal Regionråd. Fotograf: Marit Simonstad Kvaale.
Nettsida er utvikla av Tress Design

^