Furumo

Nye Furumo; kaffebar, restaurant og landhandel. På landhandelen finner du blant annet oster, skinker, spekemat, syltetøy, og flatbrød fra lokale leverandører. På kvelden forvandles Furomo til en pulserende møteplass med uformell stemning.

Furumo er en samlingsplass for hele familien. Et sted for gode møter mellom lokale, skibums og hyttefolk. Eller som en mulighet for å trekke seg tilbake et øyeblikk og ha tid for seg selv. Som din egen stue, men borte. Vi har fokus på at servere ærlig mat og godt drikke.

På dagen kan du få deg en god kopp kaffe, bakverk, smørbrød og salater.
Vi har alltid ett varmt alternativ i tillegg.

I landhandeln finner du oster, skinker, spekemat, syltetøy, og flatbrød fra lokale leverantører. Du finner også et utvalg av økologiske produkter, som kaffe, te, oljer og helsekost.

På kveldsmenyen finner du blant annet kjøtt fra Fjellgarden Hovden og fisk fra Telemark. Hele menyen finnes også som take away. Vi har ett stort utvalg av godt håndverksøl med fokus på øl fra Norge.

På senkveldene kan du kose deg hos oss med ett godt glass vin eller boltre deg videre i ølkartet. Stedet forvandles til en pulserende møtesplass med uformell stemning. Et perfekt miljø for mingling og gode samtaler.

www.hovdenalpinsenter.no/furumo


Furumo
4755 Hovden i Setesdal
T 412 04 317
post@furumohovden.no

© Setesdal Regionråd. Fotograf: Marit Simonstad Kvaale.
Nettsida er utvikla av Tress Design

^